Kaikki maarakennukseen Uudellamaalla

Puuha Puonti Oy on maarakennuksen osaaja, jolta saat kaiken maarakennuksessa tarvitsemasi. Urakoimme pienissä ja suurissa kohteissa Uudellamaalla. Asiakaskuntaamme kuuluu monenlaisia toimijoita yksityisistä kotitalouksista yrityksiin ja julkiseen sektoriin.

 

Työmme jälki on laadukasta, ja urakkamme valmistuvat luotettavasti sovitussa aikataulussa. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon – pyydä tarjous!

Yhteystiedot

Kaikki tarvittava maarakennukseen

Saat yritykseltämme kaiken maarakennuksessa tarvittavan saman katon alta. Toteutamme ammattitaidolla niin rakennusten pohjatyöt kuin esimerkiksi piharakentamisenkin.

 

Maarakennuksen palvelumme kattavat esimerkiksi:

1

  • tontin raivaukset ja maiden poisajot

  • pohjan kaivuutyöt

  • sisä- ja ulkopuoliset täytöt

  • routaeristykset

  • pintamaiden tasaukset

  • salaojien kaivuut.

Haluatko kuulla lisää monipuolisesta palveluvalikoimastamme tai kiinnostaako sinua kaivuutyö, jota ei löytynyt yllä olevalta listalta? Ota rohkeasti yhteyttä. Osaavan henkilökuntamme ja uudenaikaisen kalustomme avulla meiltä hoituvat kaikenlaiset kaivuu-urakat! Räätälöimme tarpeitasi vastaavan kokonaisuuden.

Yhteystiedot

Luotettavaa palvelua

Puuha Puonti Oy tarjoaa luotettava palvelua. Hoidamme sen, mitä lupaamme, ja aina sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Olemme ehtineet työskennellä monenlaisilla työmailla eri puolilla eteläistä Suomea. Selvitämme tottunein ottein myös haastavat kohteet.

 

Etsitkö koneurakointiyritystä, joka voi tarjota sinulle kaiken tarvitsemasi helposti yhden ja saman katon alta? Ota yhteyttä yritykseemme ja pyydä tarjous!

Katso yhteystiedot tästä

Talo tarvitsee kunnon pohjan

Maarakennus on tärkeä osa rakennusprojektia. Rakennus lepää perustustensa päällä, ja jotta talo kestäisi vuosikymmeniä tai jopa vuosisatoja, on perustusten oltava vankat.

 

Maarakennustyöt kannattaakin jättää ammattilaisille. Me autamme sinua mielellämme. Rakennamme tukevia pohjia omakotitaloille ja muille rakennuksille. Meiltä löytyy monipuolinen ja laaja kalusto, joka sopii monenlaisiin maarakennustöihin. Ennen kaikkea meillä on osaamista, joita pohjatöiden tekemiseen tarvitaan.

 

Ota yhteyttä, niin annamme sinulle tarjouksen!